vineri, 22 mai 2015

Cele mai bune metode de imprimare pentru carti de vizita

Iti poti imprima cartile de vizita si foile cu antet chiar de la imprimanta desktop de la tine de acasa, dar calitatea poate avea de suferit si, in plus, nu este rentabil pentru cantitati mari.
Litografia offset este cea mai comuna in procesul de imprimare comerciala pentru cea mai mare parte a publicatiilor pe hartie care necesita productie de masa, in volum mare, inclusiv cartile de vizita. Tiparirea digitala Xerox este o alta optiune, ce presupune costuri mai mici pe proiecte alb-negru sau color pe termen scurt, cu o calitate comparabila cu imprimarea laser de inalta calitate.

Ca si alternativa la imprimarea offset, gravura poate fi utilizata pentru un antet rafinat. Folosit pentru invitatii de nunta delicate si fine si, uneori, in carti de vizita si foi cu antet, efectul ridicat de gravare este similar in aparenta cu termografia, dar fara aspectul lucios. Dar, costul este in general mai mare. Aceasta forma de imprimare este asemanatoare gravarii textilelor. 

Termografia este adesea folosita in locul procesului de gravura mai scump, pentru a ridica calitatea imprimarii cartilor de vizita. Atunci cand analizezi aceasta varinata de printare, cere probe de la imprimanta intr-o varietate cat mai mare de culori de cerneala si hartie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu