marți, 30 iunie 2015

Cum sa faci fata sefilor rai

Fiecare a avut de-a face cu un sef rau la un moment dat in cariera noastra. Fie ca este vorba de un sef de moda veche, care nu crede in eficienta inventiilor moderne sau unul care este gelos pe succesul tau, exista mai multe tipuri de sefi rai. Cu toate acestea, a avea un astfel de lider nu ar trebui sa-ti afecteze performanta la locul de munca. Am adunat mai jos cateva scenarii si solutii la problemele care pot aparea atunci cand aveti un sef rau. Foloseste aceste sfaturi data viitoare cand mergi la serviciu.
Seful tau nu te lasa sa lucrezi de acasa. Daca aveti copii mici acasa si vi se cere sa faceti naveta una sau doua zile pe saptamana, iar seful tau spune "nu", nu te agita. Arata-ti eficienta la locul de munca si ceea ce se poate realiza pe in timpul liber in cazul in care este necesar. Raspunde e-mail-urilor importante, atunci cand nu esti la birou si mergi la extrem cu diligenta si creativitatea. Dupa o perioada in care vei face acest lucru, revizuieste problema, cu exemple asupra modului in care poti fi chiar mai eficient lucrand de la domiciliu.
Seful tau nu te lasa sa-ti iei vacanta atunci cand doresti. Daca ti-a fost refuzat cererea de vacanta din cauza perioadei ocupate in industrie, incercati sa lucrati in vacanta la un moment dat, ceea ce poate fi benefic si pentru familia ta si in timpii morti locul de munca. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu